Main Article Content
Article Details
GRZYBOWSKA B. 2012: Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce - ujęcie regionalne. Olsztyn.
JANASZ W., KOZIOŁ-NADOLNA K. 2011: Innowacje w organizacji, Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, Warszawa.
KOTLER P.H. 1994: Marketing: Analiza, uwarunkowania, wdrażanie, kontrola. Wydawnictwo Gebethner i S-ka, Warszawa.
MATUSIAK K.B. (red.) 2005: Innowacje i transfer technologii. Słownik pojęć, Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości, Wydanie I, Warszawa.
Nauka i technika w 2012, Informacje i opracowania statystyczne, GUS, Warszawa 2013.
Podręcznik Oslo 2005: Zasady gromadzenia i interpretacji danych dotyczących innowacji, Wydanie III, Warszawa.
Downloads
- Monika Grajber, Anna Wasilewska, Koszty pracy – studium przypadku jednostki budżetowej , Zarządzanie Finansami i Rachunkowość : Tom 5 Nr 4 (2017)
- Anna Wasilewska, Bezpośrednie wskaźniki oceny działalności innowacyjnej przedsiębiorstw przemysłowych w Polsce , Zarządzanie Finansami i Rachunkowość : Tom 1 Nr 1 (2013)